fbpx

Zwanger bewerkt klein

Zwangerschapsyoga bij Karuna in Leidschendam. 

Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Bij Karuna bieden we lessen aan die jou ondersteunen in deze bijzondere tijd van jouw leven.
Lichamelijk gebeurt er ontzettend veel; het lichaam wordt zwaarder en mag meer ruimte innemen, hormonen hebben hun invloed. Misschien voel jij je vol energie, of ben je nog nooit zo moe geweest.

Zwangerschap, hoe mooi ook, kan fysieke ongemakken met zich meebrengen. Zeker als we ons wat verder in de zwangerschap bevinden. Yoga kan helpen bij het voorkomen, of verminderen, van bijvoorbeeld een zere onderrug, uitstralingspijn in je benen en bekkeninstabiliteit.
Tijdens de zwangerschapsyoga bij Karuna wordt je begeleid door onze docent Assal, een zwangerschapsdocent met jarenlange ervaring. Zij weet niet alleen heel veel over wat er lichamelijk gebeurt en hoe we onszelf hierbij kunnen ondersteunen, maar heeft ook veel kennis die belangrijk is om zwangeren te kunnen begeleiden. Bijvoorbeeld op het gebied van bekkenproblematiek, ademhaling en ook over hoe je jezelf tijdens de zwangerschap en bevalling zo goed mogelijk kan ondersteunen. Zodat je altijd op een veilige manier kan blijven bewegen. 
De lessen zijn geschikt voor ieder moment in je zwangerschap, je kan op elk moment instromen in de lessen. 

Wat kan je verwachten tijdens zwangerschapsyoga?
- Dynamische yoga oefeningen
- Oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten
- Oefeningen gericht op specifieke zwangerschapsklachten zoals krampen, vocht vasthouden, bandenpijn, harde buiken, rugpijn, hoge bloeddruk en slapeloosheid
- Oefeningen om het contact met je kind te versterken
- Lichaamshoudingen bij het zitten, liggen en staan en verschillende baringshoudingen
- Ademhalingsoefeningen
- Actieve en passieve ontspanningsoefeningen
- Specifieke oefeningen en informatie met betrekking tot de bevalling
- Het uitwisselen van ervaringen met andere zwangeren, zowel tijdens de les als daarna tijdens een kop thee in de studio.

Het enige wat jij nodig is hebt is jezelf en comfortabele kleding. Alle yogaspullen en props zijn aanwezig in de studio. Als je het fijn vindt om drinken mee te nemen de zaal in, vragen wij je om een afgesloten beker mee te brengen. 

Praktische informatie
De lessen zijn iedere vrijdagmiddag van 16:00 - 17:15 in Leidschendam (kijk hier voor het rooster), zodat jij heerlijk ontspannen en in contact met je kindje het weekend in kan gaan. Door de schat van ervaring van docente Assal kan iedere zwangere, of je nou 10 weken of 36 weken ver bent, meedoen aan deze les. Assal biedt begeleiding precies zoals nodig is voor jou. 

Wil je een keertje proberen? Een proefles is €13, hierna zit je nergens aan vast.
Daarna zijn de lessen zijn los aan te schaffen voor €16,-
Een 5-rittenkaart kost €70,- en onze 10-rittenkaart €130, wanneer je de 10-rittenkaart aanschaft ontvang je 10% korting op onze workshops speciaal voor deze fase in jouw leven. 
Zoals partnerworkshops, post-natale yoga en babymassage. Deze workshops worden met enige regelmaat opnieuw ingepland zodat er altijd een moment is wat jou past. Deze workshops staan hieronder.

Krijg je onverhoopt je 10-rittenkaart niet op? Geen probleem, we pauzeren deze kaart zolang als nodig is en maken hem daarna beschikbaar voor alle andere yogalessen bij Karuna. Zo verlies je nooit kredieten. 

;

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook  Youtube  

Voel je wel 2

;