fbpx

Veelgestelde vragen 

Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan een les? 

Bij Karuna kiezen we voor kleine lessen met maximaal 15 deelnemers zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

Hoe meld ik mijzelf aan voor een les? 

Het gemakkelijkst is om jezelf voor een les aan te melden middels de website of de fitmanager App. Mocht dit beide niet lukken kan je ook altijd aan de balie vragen of ze je aan willen aanmelden. Onverhoopt verhinderd? Dan kan je ook telefonisch contact met ons opnemen zodat wij jou kunnen aanmelden. Je kan jouw lessen een maand van tevoren inplannen en bij abonnementen kunnen wij jou zelfs ‘vast’ voor een les aanmelden.

Kan ik mijzelf aanmelden voor alle lessen op het rooster?  

Ja dat kan. Bij Karuna kan je ieder moment weer een andere les volgen. 

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor de wachtlijst? 

Als er een plekje ontstaat bij een les waarvoor jij op de wachtlijst staat, krijg je van ons een mail. Via de mail kan jij je aanmelden voor de desbetreffende les. 

Hoe betaal ik mijn lessen/producten? 

Je kunt je lessen online reserveren en online betalen of bij Karuna pinnen voor je lessen en/of producten. Abonnementen worden afgeschreven middels automatisch incasso. 

Ik kan onverhoopt een les niet volgen en wil mezelf afmelden, kan dat? 

Dat kan. Bij Karuna voeren we, in verband met de kleine lessen, de mogelijkheid om je tot vier uur voor aanvang van de les kosteloos af te melden. Binnen vier uur voor aanvang van de les zijn wij genoodzaakt de les in rekening te brengen.

Hoeveel tijd van tevoren kan ik aanwezig zijn voordat mijn les start? 

De deuren gaan 15 minuten voor een les open zodat er genoeg tijd is om te ‘landen’ en jezelf voor te bereiden op de les

Ik heb nog nooit yoga gedaan en wil graag beginnen, welke les is geschikt? 

In principe is elke yogales geschikt. Karuna gelooft dat je, met eventuele aanpassingen, iedere les mogelijk kan maken voor iedereen. Er is een duidelijk verschil in lessen bij Karuna, van ontspannend tot juist heel activerend. Voor ieder wat wils. Ontvang je liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op of loop binnen in onze studio tijdens onze openingstijden, (voor actuele openingstijden zie onze website). 

Ik wil graag met yoga beginnen maar ik heb een blessure/ ben zwanger/ heel stijf/ een fysieke beperking. 

Yoga is voor iedereen. Karuna gelooft dat je, met eventuele aanpassingen, iedere les kan aanpassen naar iedereen. Er is een duidelijk verschil in lessen bij Karuna, van ontspannend tot juist heel activerend. Voor ieder wat wils. Ontvang je liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op of loop binnen in onze studio.

Kan ik na mijn les nog blijven?

 Na iedere les staat er thee voor je klaar en kan je nog blijven om na te genieten

Kan ik wisselen van abonnement? 

Ja dat kan, iedere maand kan je wisselen van abonnement. Laat ons dit weten voor de eerste van de maand die je wilt aanpassen.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement? 

Bij ons kan je maandelijks opzeggen. Geen jaarcontracten waar je aan vast zit. Zorg dat je ons voor de eerste van de maand laat weten dat je jouw abonnement wilt opzeggen, wij hebben dan een kalendermaand om jouw opzegging te verwerken.

Ik wil graag eens yoga proberen, kan ik een proefles volgen? 

Ja, bij Karuna bieden wij de mogelijkheid tot het uitproberen van twee lessen voor 18,-. Deze aanbieding is speciaal voor nieuwe leden.  

Wat neem ik mee naar mijn yogales? 

Het belangrijkst is gemakkelijk zittende kleding waar je prettig in beweegt. Water en thee is aanwezig in de studio, dit mag alleen niet mee de zaal in behalve in een afsluitbare fles. Als je het prettig vindt kan je eventueel een handdoek meenemen. Bij Karuna zijn er ook matjes en alle hulpmiddelen. Als je besluit een regelmatige yogabeoefening door te zetten raden wij het gebruik van een eigen matje aan.

LOGO karuna

 

De naam Karuna staat voor compassievol, alomvattend mededogen en de wens dat het goed gaat met de ander.

Bij Yoga Center Karuna werken we vanuit liefde en compassie.
Liefde en compassie voor elkaar.
Liefde en compassie door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

167-1679882_play-store-icon-android-app-on-google-playnew.jpg

Volg Karuna

Instagram  Facebook  

Blijf op de hoogte