fbpx

Veelgestelde vragen

 

Corona

Welke Corona maatregelen gelden er bij Karuna?
Voor alle actuele corona maatregelen die wij opvolgen bij Karuna verwijzen wij je graag door naar onze pagina die we hier speciaal voor hebben ingericht en die we regelmatig updaten met nieuwe informatie en maatregelen. 
De maatregelen die hieronder worden genoemd zijn niet altijd de meest actuele.  

 

Algemeen

Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan een les? 
Bij Karuna kiezen we voor kleine lessen met maximaal 15 deelnemers in Voorschoten, en zelfs maximaal 11 of in Leidschendam zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. 
Momenteel zijn onze lessen nog wat kleiner vanwege de nog geldende Corona maatregelen, 12 deelnemers in Voorschoten en 8 of 9 personen in Leidschendam. 
 
Hoe meld ik mijzelf aan voor een les? 
Het gemakkelijkst is om jezelf voor een les aan te melden middels de website of de Blossom: Booking App>>. Bekijk hier de app in de Appstore of Google Play 
Mocht dit beide niet lukken kan je ook altijd contact opnemen met onze receptie en vragen of ze je aan willen aanmelden. Je kan jouw lessen een maand van tevoren inplannen en bij abonnementen kunnen wij jou zelfs ‘vast’ voor een les aanmelden.
 
Kan ik mijzelf aanmelden voor alle lessen op het rooster?  
Ja dat kan. Bij Karuna kan je ieder moment weer een andere les volgen. 
 
Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor de wachtlijst? 
Wie zich als eerste aan heeft gemeld voor de wachtlijst krijgt als eerste het plekje. 
Je meld je aan voor de wachtlijst. Zodra er een plek vrij komt word je automatische aangemeld voor de les. Daar krijg je bericht van per mail, uiterlijk 15 minuten voordat de les start. Wil je liever toch niet deelnemen? Meld je dan 4 uur voor aanvang van les kosteloos af.
 
Hoe betaal ik mijn lessen/producten? 
Je kunt je lessen online reserveren en online betalen of bij Karuna pinnen voor je lessen en/of producten. Abonnementen kan je starten op iedere dag van een lopende maand en worden afgeschreven middels automatisch incasso. 
 
Ik kan onverhoopt een les niet volgen en wil mezelf afmelden, kan dat? 
Dat kan. Bij Karuna voeren we, in verband met de kleine lessen, de mogelijkheid om je tot vier uur voor aanvang van de les kosteloos af te melden, dit mag ook door telefonisch contact op te nemen. Binnen vier uur voor aanvang van de les zijn wij genoodzaakt de les in rekening te brengen. 
 
Hoeveel tijd van tevoren kan ik aanwezig zijn voordat mijn les start? 
De deuren gaan 15 minuten voor een les open zodat er genoeg tijd is om te ‘landen’ en jezelf voor te bereiden op de les. Bij Karuna kan je gebruik maken van onze kleedkamers om je om te kleden. 
Let op: de kleedkamers en douches zijn tijdens de geldende Corona maatregelen niet te gebruiken. Je mag er natuurlijk wel je spullen neerleggen, maar je kan je helaas niet omkleden. 
 
Ik heb nog nooit yoga gedaan en wil graag beginnen, welke les is geschikt? 
In principe is elke yogales geschikt. 
Karuna gelooft dat je, met eventuele aanpassingen, iedere les mogelijk kan maken voor iedereen. Er is een duidelijk verschil in lessen bij Karuna, van ontspannend tot juist activerend, voor ieder wat wils. Klik hier voor een overzicht van al onze yogastijlen.
Ontvang je liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op of loop binnen in onze studio tijdens onze openingstijden.
 
Ik wil graag met yoga beginnen maar ik heb een blessure/ ben zwanger/ heel stijf/ een fysieke beperking. 
Yoga is voor iedereen. Karuna gelooft dat je, met eventuele aanpassingen, iedere les kan aanpassen naar iedereen. Wel raden wij je aan om bij blessures of andere zaken die invloed kunnen hebben op jouw yogabeoefening dit voordat de les begint even aan te geven bij de docent. 
 
Kan ik na mijn les nog blijven?
Na iedere les staat er thee voor je klaar en kan je nog blijven om na te genieten, en we hebben ook een douche tot je beschikking mocht je na een actieve les direct door willen met je dag. 
Let op, momenteel zijn de kleedkamers en douches vanwege de Corona maatregelen niet te gebruiken. Alleen om onze spullen neer te leggen. 
 
Kan ik wisselen van abonnement? 
Ja dat kan, iedere maand kan je wisselen van abonnement. Laat ons dit weten voor de eerste van de maand die je wilt aanpassen.
 
Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement? 
Bij ons kan je maandelijks opzeggen, als dit maar voor de laatste dag van je betalende aand is. Geen jaarcontracten waar je aan vast zit. Stuur ons een mail met jouw opzegging, wij hebben dan een maand om jouw opzegging te verwerken.
Ik wil graag eens yoga proberen, kan ik een proefles volgen? 
Ja, bij Karuna bieden wij de mogelijkheid tot het uitproberen van twee lessen voor 18,-. Deze aanbieding is speciaal voor nieuwe leden.  
 
Wat neem ik mee naar mijn yogales? 
Het belangrijkst is gemakkelijk zittende kleding waar je prettig in beweegt. Water en thee is aanwezig in de studio, dit mag alleen mee de zaal in, in een afsluitbare fles of beker. Als je het prettig vindt kan je eventueel een handdoek meenemen. Bij Karuna zijn er ook matjes en alle hulpmiddelen. Als je besluit een regelmatige yogabeoefening door te zetten raden wij het gebruik van een eigen matje aan.
Let op, vanwege de Corona maatregelen mag je in principe geen spullen van Karuna gebruiken. Heb je zelf, nog, geen spullen dan vragen we je handdoeken mee te nemen zodat je de spullen kan bedekken. 

 

Yogaweekenden

Zijn de kamers bij de yogaweekenden met een eigen badkamer en toilet?
Ja, alle kamers bij onze yogaweekenden hebben een eigen badkamer en toilet. Dit geldt zowel voor de locatie op de Veluwe als bij IVY. 
 
Kan ik dieetwensen en/of allergieën doorgeven voor het yogaweekend?
Ja dat kan zeker. Wanneer je dit van tevoren doorgeeft kunnen we tijdens de yogaweekenden rekening houden met (bijna) al je dieetwensen. 
Van tevoren ontvang een mail met daarin alle informatie waarin je ook wordt herinnert aan het doorgeven van eventuele wensen. 

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook