Kundalini Yoga

Intensiteit *****

Kundalini Yoga is anders dan andere yogavormen. In deze yogavorm worden bewegingen met mantra’s, meditaties en pranayama gecombineert. Het wordt ook de yoga van het bewustzijn genoemd 

Kenmerken: Het is een krachtige yogavorm. De houdingen worden soms voor een lange tijd aangehouden waardoor de mind leert om aan de wijsheid van het lichaam te luisteren. Het combineren van bewegingen met mantra’s, meditaties en pranayama maakt het geheel een complete ervaring.

Oorsprong: Kundalini Yoga komt van origine uit India en wordt ook wel de moeder van alle yoga genoemd, of de yoga van het bewustzijn.

Functie: Tijdens de lessen wordt de energie van het bewustzijn opgewekt. Die ruimte ontstaat vaak in de afwezigheid van een drukke (monkey)mind. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven.

Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen, zowel absolute beginners als vergevorderde yogis.

Lesduur: 60 minuten

Do In Yoga

Do In Yoga

" Do In Yoga Intensiteit * Do-In is een oosterse bewegingsleer met speelse oefeningen die energie laat stromen en je lichaam en g..."

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

"Kundalini Yoga Intensiteit ***** Kundalini Yoga is anders dan andere yogavormen. In deze yogavorm worden bewegingen met mantra’s, meditaties en..."

Dru Yoga

Dru Yoga

" Dru Yoga Intensisteit * Dru yoga is een sierlijke toegankelijke yogavorm zowel zacht, vloeiend als tegelijkertijd krachtig uitgevoer..."

Senioren Yoga

Senioren Yoga

" Senioren Yoga Intensiteit * Senioren Yoga is een rustige en aandachtige les waar houdingen aangepast worden aan de eigen mogelijkhed..."

Yin Yoga

Yin Yoga

" Yin Yoga Intensiteit ** Yin Yoga is een statische, rustige yogavorm waarin houdingen langer worden vastgehouden (3-5 minuten). Boek..."

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

" Vinyasa Yoga Intensiteit *** Vinyasa Yoga is een vloeiende, dynamische vorm van yoga waarbij je de ademhaling en beweging synchronis..."

Rustige Hatha Yoga

Rustige Hatha Yoga

" Rustige Hatha Yoga Intensiteit * Rustige Hatha Yogais een zachte vorm van yoga waarin ontspanning centraal staat en is met name gesc..."

Pilates

Pilates

" Pilates Intensiteit **** Pilates is de naam voor een methode van specifieke lichaamsoefeningen die spiergroepen versterken zonder da..."

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

" Ashtanga Yoga Intensiteit ***** Ashtanga yoga is een krachtige, zeer dynamische vorm van yoga die raakvlakken heeft met hatha yoga en ..."

Hatha Yoga

Hatha Yoga

" Hatha Yoga Intensiteit ** Hatha Yoga wordt op een zachte, meditatieve manier gegeven waarbij het gaat om yogahoudingen, ademhalingst..."

Iyengar Yoga

Iyengar Yoga

" Iyengar Yoga Intensiteit **  Precisie en concentratie zijn sleutelwoorden binnen Iyengar yoga. Door je lichaam zo exact mogelij..."

Critical Alignment Yoga

Critical Alignment Yoga

" Critical Alignment Yoga Intensiteit *** C.A. Yoga is een intensieve, technische vorm van yoga waar spieren op een specifieke manier ..."

Meditation & Pranayama

Meditation & Pranayama

" Meditation & Pranayama Intensity *  “The mind is the king of the senses, but the breath is the king of the ..."

Hot Yoga

Hot Yoga

" Hot Yoga Intensiteit *** Hot Hatha Yoga is een intensieve, zachte les waarbij de yoga houdingen elkaar opvolgen als in een flow in e..."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief