Hot Yoga

Intensiteit ***

Hot Hatha Yoga is een intensieve, zachte les waarbij de yoga houdingen elkaar opvolgen als in een flow in een verwarmde ruimte van 30 C.

Boek direct

Kenmerken: Hot Hatha Yoga is een intensieve, zachte les waarbij de yoga houdingen elkaar opvolgen als in een flow. Daarbij worden de houdingen met een rustige en regelmatige ademhaling uitgevoerd. Het vindt plaats in een verwarmde ruimte van 30 C. 

Oorsprong: De beginselen en houdingen uit de Hatha Yoga vormen de basis voor deze les. Het toevoegen van het element warmte is een milde inspiratie op Bikram Yoga.

Functie: Bij de uitvoering van de houdingen ligt de nadruk op het versterken en soepel maken van het lichaam voor kracht en flexibiliteit.

Lesduur: 60 minuten


 
Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

"Kundalini Yoga Intensiteit ***** Kundalini Yoga is anders dan andere yogavormen. In deze yogavorm worden bewegingen met mantra’s, meditaties en..."

Rustige Hatha Yoga

Rustige Hatha Yoga

" Rustige Hatha Yoga Intensiteit * Rustige Hatha Yogais een zachte vorm van yoga waarin ontspanning centraal staat en is met name gesc..."

Dru Yoga

Dru Yoga

" Dru Yoga Intensisteit * Dru yoga is een sierlijke toegankelijke yogavorm zowel zacht, vloeiend als tegelijkertijd krachtig uitgevoer..."

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

" Ashtanga Yoga Intensiteit ***** Ashtanga yoga is een krachtige, zeer dynamische vorm van yoga die raakvlakken heeft met hatha yoga en ..."

Pilates

Pilates

" Pilates Intensiteit **** Pilates is de naam voor een methode van specifieke lichaamsoefeningen die spiergroepen versterken zonder da..."

Hatha Yoga

Hatha Yoga

" Hatha Yoga Intensiteit ** Hatha Yoga wordt op een zachte, meditatieve manier gegeven waarbij het gaat om yogahoudingen, ademhalingst..."

Yin Yoga

Yin Yoga

" Yin Yoga Intensiteit ** Yin Yoga is een statische, rustige yogavorm waarin houdingen langer worden vastgehouden (3-5 minuten). Boek..."

Iyengar Yoga

Iyengar Yoga

" Iyengar Yoga Intensiteit **  Precisie en concentratie zijn sleutelwoorden binnen Iyengar yoga. Door je lichaam zo exact mogelij..."

Senioren Yoga

Senioren Yoga

" Senioren Yoga Intensiteit * Senioren Yoga is een rustige en aandachtige les waar houdingen aangepast worden aan de eigen mogelijkhed..."

Meditation & Pranayama

Meditation & Pranayama

" Meditation & Pranayama Intensity *  “The mind is the king of the senses, but the breath is the king of the ..."

Critical Alignment Yoga

Critical Alignment Yoga

" Critical Alignment Yoga Intensiteit *** C.A. Yoga is een intensieve, technische vorm van yoga waar spieren op een specifieke manier ..."

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

" Vinyasa Yoga Intensiteit *** Vinyasa Yoga is een vloeiende, dynamische vorm van yoga waarbij je de ademhaling en beweging synchronis..."

Do In Yoga

Do In Yoga

" Do In Yoga Intensiteit * Do-In is een oosterse bewegingsleer met speelse oefeningen die energie laat stromen en je lichaam en g..."

Hot Yoga

Hot Yoga

" Hot Yoga Intensiteit *** Hot Hatha Yoga is een intensieve, zachte les waarbij de yoga houdingen elkaar opvolgen als in een flow in e..."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief