fbpx

Ik ben Daphne en ik zal jullie iets meer vertellen over mezelf en hoe ik in aanraking ben gekomen met Sound.  
Zo lang als ik me kan herinneren ben ik zoekende geweest naar de persoon die in dit lichaam hoort te wonen. 
In mijn leven heb ik  vele vormen aangenomen. Ik heb geleefd als een rockster om mijn hoog sensitiviteit, drang tot diepe connectie en diepgewortelde onzekerheid te verbloemen. Ik heb veel ups en downs gehad, ben gevallen en weer opgestaan. Maar ik was moe, alsof of ik mijn hele leven tegen de stroom in aan het zwemmen was, mijn hoofd stootte en weer bij start moest beginnen. 
Dat alles veranderde toen in korte tijd mijn  moeder onverwachts overleed, mijn relatie overging en mijn functie als event manager stop werd gezet.
De tijd stond stil, ik stond stil en ik merkte dat ik niet meer van plan was om ook nog maar één stap te zetten in de richting die anderen van mij verwachtten. Ik zou mijn angsten in de ogen gaan kijken en me laten vallen in de in bedding van het leven en opzoek gaan naar mezelf. 
De confrontatie met de snelle dood was een wake up call voor me. “Het nieuwe denken is voelen” werd mijn motto. Na enige tijd werden mijn acties en intenties beloond.  
Het moment dat mijn lichaam werd aangeraakt door de Power of Sound, sprong mijn hart open en stroomde de levensenergie door mijn lijf. En dat was het moment dat ik wist waarom ik hier ben. De schakelaar was gevonden en eindelijk werd het licht voor mij aangezet op planeet aarde, al mijn levenslessen, het gevoel van lopen door dikke modder, het kwam allemaal bij elkaar. 
Een diep oervertrouwen ontstond en ik wist gewoon dat ik de rest van mijn leven bezig zou zijn met het effect van de ongeziene wereld op ons wezen. Het is mijn grote passie om mensen naar hun volle potentie te laten leven. Nieuwsgierig te laten worden naar hun eigen unieke zelf in vertrouwen, kracht en vrijheid. 
Dit doe ik doormiddel van een set aan magische tools te gebruiken, zoals Energiewerk, Sacred sounds en Human Design.

Leef je eigen frequentie! 
Hoop je snel een keer te ontmoeten. 

Jeanet

Jeanet

"Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik leerde over yoga, hoe liever ik..."

Merel

Merel

"'Merel vertelt hier binnenkort graag meer over zichzelf'..."

Benjamin

Benjamin

"Terugkijkend naar mijn jeugd was ik eigenlijk altijd al met yoga bezig. Als kind was ik niet heel sportief of competitief ingesteld. Ik nam liever hou..."

Fia

Fia

"Al sinds mijn tienerjaren was ik nieuwsgierig om de hoofdstand en handstand te doen en had ik uit pure nieuwsgierigheid een yogaboek gekocht met als d..."

Dineke

Dineke

"Ik ben met yoga begonnen omdat ik er behoefte aan had om wekelijks een moment te ontsnappen aan de hektiek van het leven. Inmiddels is het voor mij ne..."

Marianne

Marianne

"Vanaf het moment dat ik voor mijn eigen ontwikkeling en inspiratie yoga en pilateslessen ging volgen, bracht mij dit de nodige rust en bewustzijn. Doo..."

Anouk

Anouk

"Ik stel mijzelf graag even voor: ik ben Anouk, en ik woon samen met mijn man en 2 jongens (7 en 9) in Den Haag. Sinds mijn tienerjaren sta ik voor de ..."

Louise

Louise

"Ik was altijd nieuwsgierig naar yoga, door de mooie balans houdingen, de ademshalingsoefeningen, en ook het mysterieuze van mediteren. Toen ik in 2012..."

Glaudia

Glaudia

"Zo'n 20  jaar geleden heb ik mijn eerste yogales gehad en het gevoel wat ik toen had, heeft mij nooit meer losgelaten. Namelijk dat je uit mag ga..."

Rinske

Rinske

"Tijdens mijn allereerste Dru yogales in 2002 voelde ik voor het eerst de energie door mijn lichaam stromen. Sindsdien ben ik een trouwe deelnemer van ..."

Ilona

Ilona

"Ilona geeft bij Karuna de kinderyoga. Tijdens haar 30 jaar leservaring in het basisonderwijs is zij altijd bezig geweest met ‘leren met bewegen’. Vanu..."

Chiara

Chiara

"Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegankelijk erv..."

Patricia

Patricia

"In 1990 ben ik met mijn eerste yogales begonnen, ik had meteen het gevoel 'dit past bij mij'.  Na jarenlang met plezier yogalessen gevolgd te he..."

Ksenya

Ksenya

"Mijn avontuur als yogi begon in 2008 in de Kiev Yoga studio (Oekraïne) en daarna als teacher, in december 2015 in Nederland, toen ik de kans kreeg om ..."

Assal

Assal

"Mijn naam is Assal. Ik woon met mijn man en mijn zoon in Voorburg. Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen. In ..."

Ineke

Ineke

"Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen. In beweging brengen niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotion..."

Maneesha

Maneesha

"Na jarenlang TaiChi en Qigong beoefend te hebben stapte ik in 2006 op een yoga mat en dat voelde meteen als thuiskomen. Alles in mij herkende dit als ..."

Willemijn

Willemijn

"Yoga maakt al jaren deel uit van mijn leven, zeker op het moment dat ik moeder werd, ervaarde ik zoveel voordelen van de beoefening, waar je niets and..."

Genevieve

Genevieve

"In mijn yogalessen moedig ik je aan om je grens te vinden en er niet overheen te gaan. Jij kent je eigen lichaam het beste en bepaalt hoe ver je gaat...."

Daphne

Daphne

"Ik ben Daphne en ik zal jullie iets meer vertellen over mezelf en hoe ik in aanraking ben gekomen met Sound.  Zo lang als ik me kan herinneren be..."

Marianne

Marianne

"Grappig, want vroeger vond ik yoga vooral vaag. De omslag kwam toen ik een week in Spanje iedere dag yoga deed. Ik begreep niet hoe het werkte, maar n..."

Thaïsa

Thaïsa

"Als klein meisje begon ik met dansen en mocht ik vrij snel naar de vooropleiding dans in Venlo. Op dat moment dacht ik dat het uitsluitend kwam omdat ..."

Anke

Anke

"'Anke vertelt hier binnenkort graag meer over zichzelf'..."

Joëlle

Joëlle

"In 2011 ontdekte ik Australië en yoga. Sindsdien voel ik een diepe verbondenheid met beiden. In de 8 jaar dat ik in Australië woonde, heb ik geëxperim..."

Beatrijs

Beatrijs

"‘je lichaam wijst van binnenuit de weg’ ‘als stilstaan niet meer voldoet ontstaat behoefte aan verdergaand onderzoek’   Als yogabeoefenaar en ..."

Christine

Christine

"Christine vertelt binnenkort graag meer over zichzelf..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook  Youtube  

Voel je wel 2