kinder yoga

23 JANUARI

Kinderyoga cursus

Yoga is er ook voor kinderen! Kinderyoga draait echter niet om de prestatie, zoals bij andere sporten, maar om het plezier.

In een kinderyogales werken we met avonturen of thema’s en komen er verschillende elementen aan bod zoals yogahoudingen, spel, ontspannende en meditatieve oefeningen.

Lees meer en boek

image 2018 01 1625 JANUARI

Do In verdieping

Nieren als basis van alle vitale activiteit en als "huis van yin en yang". Ontdek de geheimen van je nieren zowel vanuit oosters als westers perspectief.

Lees meer en boek 

Glaudia8 FEBRUARI

Yoga en Aromatherapie

Wil jij je yogabeoefening verdiepen? Echt voelen dat alle cellen in je lijf mee veranderen? Doe dan mee met deze workshop.

Lees meer en boek

10 FEBRUARI

Ouder en Kind Klankconcert

Wat is een trilling en wat doet het met ons? Ben jij nieuwsgierig en wil je ook je kind(eren) de prachtige klanken en helende trillingen laten ervaren? 

Lees meer en boek  

klank

15 FEBRUARI

Klankconcert

Tijdens een klankbad sessie ga je comfortabel liggen en wordt je genomen op een reis door je lichaam en ziel onder begeleiding van de rustgevende klanken van de Tibetaanse klankschalen, sjamaan drums, koshi chimes en andere instrumenten. 

Lees meer en boek  

lara n17 FEBRUARI

Critical Aligment Yoga Intensive

In deze intensives heb je 3 uur de tijd om een verdiepingsslag te maken in je yogabeoefening. Je hebt langer de tijd om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, langer de tijd om de ontspanning te ervaren om van daaruit de hatha yogahoudingen rustig op te bouwen. 

Lees meer en boek 

Ineke24 FEBRUARI

Yin Yoga op live muziek

Zink dieper in de beleving van jouw yogabeoefening.Met gesloten ogen en een open hart kan je jezelf laten meevoeren op de muziek van Yoguitar, waarbij de houdingen begeleid worden door Ineke.

Lees meer en boek

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief