fbpx

Hoi! Mijn naam is Chiara, ik ben 34 en woon zelf in Voorburg met mijn man en zoontje. 

Ik geef sinds 2011 yogales, en vanaf het begin ook bij Karuna! Naast mijn yogalessen regel ik de communicatie van Karuna; nieuwsbrieven, de social media en overige informatie. 
Ook mag ik sinds 2020 de yogaweekenden begeleiden als gastvrouw, een enorme verrijking om dit ook vanaf de andere kant mee te maken nadat ik zelf eerst als docent ben mee geweest naar deze weekenden. 
Naast yoga hou ik mij graag bezig met voeding, lezen, wandelen met mijn hond en reizen. 
Heb jij voor mij tips of vragen over de weekenden en/of de communicatie bij Karuna? Je bent meer dan welkom om contact met mij op te nemen. 
Ik hoop dat we elkaar mogen ontmoeten bij Karuna. 
Felicia

Felicia

"Ik heet Felicia en ik woon in Voorburg met mijn lieve man Nick. Sinds 2013 doe ik aan yoga en ervaar iedere dag weer hoeveel goeds het mij b..."

Anne

Anne

"Beste allemaal, ik ben Anne, bedrijfsleidster van Karuna. Sinds februari 2019 draai ik mee bij dit mooie Yoga center. Mij kan je vinden bij de balie, ..."

Chiara

Chiara

"Hoi! Mijn naam is Chiara, ik ben 34 en woon zelf in Voorburg met mijn man en zoontje.  Ik geef sinds 2011 yogales, en vanaf het begin ook bij Ka..."

Wendy

Wendy

"Mijn naam is Wendy en ik ben 32 jaar. Ik ben woonachtig in Voorschoten met mijn gezin. Ik heb 2 dochters van 5 en 2 jaar oud.  In mijn vrije tij..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

167-1679882_play-store-icon-android-app-on-google-playnew.jpg

Volg Karuna

Instagram  Facebook  

Blijf op de hoogte